met Eric Corton
 

The Black Box Revelation

Reacties

Reageer!

(Deze reactie wordt nog beoordeeld door de redactie) 

 • 8

  titus op 9 maart 2010 om 13:02 uur:

  Wat fijn dat je Arjen even noemt.

 • 7

  Eric op 4 februari 2010 om 09:32 uur:

  Ik mocht deze heren interviewen voor de Musicmaker, bij het verschijnen van Set Your Head On Fire. Sympathiek stel, weten precies wat ze willen, en weten wat ze doen - zonder opschepperigheid. I Think I Like You was 'mijn' zomerhit. Live knalde het ook ongenadig.

  Verder moet me van het hart dat ik tot een paar dagen geleden nooit van Arjen Grolleman had gehoord (totaal geen radioluisteraar, dan krijg je dat), maar wat ik nu allemaal over hem hoor... iemand met hart voor muziek tegen de stroom in. 'Ongeacht of het verkocht', lees ik, en overtuigd van de 'kwaliteit in de underground'.
  Ik heb iets gemist. En ik kan de radio niet meer aanzetten om dat goed te maken.

 • 6

  Bart op 31 januari 2010 om 12:34 uur:

  Geweldige track die je liet horen van het nieuwe album. Binnenkort zijn ze te bewonderen in Rotterdam. Heb ze bij Anouk live gezien, steengoed en heerlijk relaxed op het podium. Beter dan de hoofdact wat mij betreft. Deze gasten zijn een aanrader voor iedereen die van vette gitaarmuziek (is er eigenlijk andere muziek?) houdt.

  Mensen: Rotown, 27 februari 2010, 7 euri, geen geld voor deze toekomstige headliners!!

 • 5

  Bart op 27 januari 2010 om 20:53 uur:

  Beste Eric, allereerst natuurlijk gecondoleerd.

  Weer bedankt voor de tip, ik had al eens wat over ze gelezen maar ik ben er nu flink van overtuigd dat ik van deze jongens (mensen kinderen, maar een paar jaar ouder dan ik) eens meer wil horen.

  Groeten, Bart.

 • 4

  Paul Winkelmolen op 27 januari 2010 om 11:40 uur:

  Eric,

  Dit is weer een pareltje dat je aanstipt! De link met Triggerfinger (Mario Goossens), geeft de vurigheid van dit bandje ook aan...dus het linken van deze twee bands doe je goed.

  Ik heb ze beide al meerdere malen gezien (bij ons in Limburg zijn beide bands al ietwat meer doorgebroken, vooral Triggerfinger al een jaar of 2).

  Ga zo door, liever van deze 'relatief onbekende bands', dan de gevestigde orde...die horen we toch wel ergens op de radio.

 • 3

  rens op 27 januari 2010 om 11:39 uur:

  hoi eric,
  ook namens mij gecondoleerd met het grote verlies.

  De nieuwe klinkt super , hoelang moeten we wachten tot de nieuwe BBR echt uitkomt?
  o, ik zie net op Itunes 31 januari dus het valt wel mee met wachten

  groet Rens

 • 2

  Frank op 26 januari 2010 om 10:02 uur:

  Eric, allereerst mijn deelneming.

  In het kader van Belgische tweemansformaties mag hier ook best Madensuyu genoemd worden. Ik zag ze onlangs in een bijna leeg zaaltje in Eindhoven, maar het was een van de beste, meest intense concerten van de afgelopen jaar. Dat bandje verdient meer dan het krijgt.

 • 1

  Alex van Riel op 26 januari 2010 om 10:01 uur:

  Hey Eric,

  Tof dat je aandacht aan de BBR geeft, moet ook in Nederland groot worden. Studio Brussel koos maand geleden de beste Belgische nummers van het decennium en BBR stond drie keer in de top 25. 'Never Alone, Always Together' bewijst de klasse en veelzijdigheid van de band.

  Komende zondag in de Bredase Mezz, voor maar 5 euro!

Uw reactie

25 januari 2010, aflevering 89


Jan Paternoster en Dries Van Dijck. Foto: blackboxrevelation.com

Silver Threats is het tweede album van het Belgische duo The Black Box Revelation, bestaande uit Jan Paternoster (gitaar en vocals) en Dries van Dijck (drums). ,,Live zijn deze jongens een echte 'Black Box Revelation'," zegt Corton.

Bekijk:

Embed code:

Eric Corton

3FM-dj Eric Corton (1969) presenteert zijn band, artiest of track van de week per webcam vanuit zijn zolderkamer. Op 3FM presenteert hij vijf keer per week rockprogramma's voor de VPRO en BNN. Hij is ook presentator van Pinkpop en tv-programma's. Corton is opgeleid als acteur aan de Toneelschool Maastricht en werkzaam geweest bij diverse toneelgezelschappen zoals het Zuidelijk Toneel. Hij speelde en zong in diverse bandjes, waaronder Tacker.

colofon nrc rocks

Camera leader:

Roel Rekko

Ontwerp leader:

Luc Wermers

Productie:

Miriam Bos

Eindredactie:

Robert van de Roer