met Eric Corton
 

Noisettes

Reacties

Reageer!

(Deze reactie wordt nog beoordeeld door de redactie) 

 • 5

  Tess op 29 juni 2009 om 22:46 uur:

  Op Pinkpop waren ze echt heel goed. Heb het volle uur staan swingen en ik kende niet eens alle nummers.

  Vette uitzending!

 • 4

  stevie op 28 juni 2009 om 21:54 uur:

  toffe band ja, the noisettes! ik tip een ander geweldig drietal voor een volgende nrc rocks aflevering... namelijk white denim! ga zo door eric!

 • 3

  roel op 25 juni 2009 om 12:18 uur:

  ligt het aan mij, of werd die eerste plaat echt enorm genegeerd door de media? want dr.wolf was echt een hype waard!! ik leerde ze btw ook kennen via de sopranos

 • 2

  mafkeesmax op 23 juni 2009 om 11:20 uur:

  Eindelijk!!!!!! er wordt es aandacht besteed aan het eerste album!!!! In die tijd stonden ze ook al op lowlands en in de kleine zaal van paradiso, én het voorprogramma van Muse in de brabanthallen!!!!

  Helemaal top!!!!!

 • 1

  Marijn op 22 juni 2009 om 17:22 uur:

  Wat een gave recensie Eric! Je kunt de boodschap en je enthousiasme lekker overbrengen. Zoals vaak overigens, ik kijk altijd weer uit naar een nieuwe maandag. Wat de Noisettes betreft: klinkt (erg?) goed, eigenlijk vooral 'Scratch Your Name' en 1e album. Ik ga me er wat meer in verdiepen. Dank en groet!

Uw reactie

21 juni 2009, aflevering 58


Noisettes op Pinkpop 2009. Foto: Andreas Terlaak

Eric Corton komt er volledig voor uit: hij is geheel in de ban van zangeres en bassiste Shingai Shoniwa van de Londense band Noisettes. Deze band is dit voorjaar doorgebroken met de hitsingle Don't Upset The Rhythm, het tweede nummer van hun tweede album.

Bekijk van het nieuwe album Never forget you:


Noisettes. Foto: www.noisettes.net

De band bestaat eigenlijk al sinds 2003, maar de echte populariteit kwam pas vorig jaar. Noisettes zijn de belangrijkste support act tijdens de komende Europese toernee van Lady Gaga.

Bekijk live sessie van Don't Upset The Rhythm op Pinkpop 2009:

Deze aflevering van nrc rocks bestaat ook als podcast. Abonneer hier of beluister hieronder:

This text will be replaced

Embed code:

Eric Corton

3FM-dj Eric Corton (1969) presenteert zijn band, artiest of track van de week per webcam vanuit zijn zolderkamer. Op 3FM presenteert hij vijf keer per week rockprogramma's voor de VPRO en BNN. Hij is ook presentator van Pinkpop en tv-programma's. Corton is opgeleid als acteur aan de Toneelschool Maastricht en werkzaam geweest bij diverse toneelgezelschappen zoals het Zuidelijk Toneel. Hij speelde en zong in diverse bandjes, waaronder Tacker.

colofon nrc rocks

Camera leader:

Roel Rekko

Ontwerp leader:

Luc Wermers

Productie:

Miriam Bos

Eindredactie:

Robert van de Roer