met Kamagurka
 

Hollandse maatjes

Reacties

Reageer!

(Deze reactie wordt nog beoordeeld door de redactie) 

 • 4

  hans bonnaerens op 6 augustus 2009 om 11:21 uur:

  groot gelijk heb je. kamma MAATJES zijn te vettig

 • 3

  Merlin op 17 juli 2009 om 12:08 uur:

  Ik snap em niet...

 • 2

  azoicum op 13 juli 2009 om 12:06 uur:

  Hoi,Kama. In de horoscopie ben ik zeepaard, dus heb ik recht van spreken als ik vermoed dat jij je illegale internationale activiteiten verdonkermaand. Wij, stropers in Noord Holland, vangen aal met een koeiekop in een kruisnet. Groetjes.

 • 1

  Benedikt WSEF op 10 juli 2009 om 11:13 uur:

  Kama, gij had gewoon op het einde in het water moeten duiken... dat was toch schitterend geweest en terug boven komen met een maatje op eten dan terug onder en nog eens met een maatje en dan de derde keer goede keer met een kersto 'maatje' als kers op de taart... Schitterend, ik heb U eens bezig gezien in de herbakker met ketchup en een open verhemelte... klasse, gewoon schitterend... Greetz. Ps ik ga daar wel vissen hé in die put in sluis, wij noemden het... ' het geheimpje'...

Uw reactie

7 juli 2009, aflevering 57

Kamagurka gaat op reis met twee Hollandse maatjes.
Embed code:

Kamagurka

De Vlaamse cartoonist, schilder, tv- en theatermaker Kamagurka (Luc Zeebroek, 1956) heeft een vrije opdracht om de absurditeit van het dagelijks leven vast te leggen. Zijn filmpjes gaan over de actualiteit, of juist niet. Kamagurka maakt onder meer de dagelijkse cartoon op de voorpagina van NRC Handelsblad, waarvoor hij al tientallen jaren werkt. Hij publiceert ook in tal van internationale bladen en kranten. In 2008 maakt hij in opdracht van een weldoener elke dag een schilderij. Hij treedt ook op in theaters in Nederland en BelgiŽ. Kamagurka is onder meer bekend geworden van zijn shows met Herr Seele en van de stripfiguur Cowboy Henk.

colofon nrc rocks

Camera:

Sarah Van Dale

Camera leader:

Roel Rekko

Ontwerp leader:

Luc Wermers

Productie:

Miriam Bos

Eindredactie:

Robert van de Roer