met Kamagurka
 

Soep

Reacties

Reageer!

(Deze reactie wordt nog beoordeeld door de redactie) 

 • 3

  Marc op 18 augustus 2008 om 12:14 uur:

  Echte speelgoedsoep!! Daar zijn vermicelli lettertjes toch echt helemaal niks bij!

 • 2

  Emil Havas op 16 augustus 2008 om 18:52 uur:

  Janneke Vreugdenhil had die soep zeker klaargemaakt? Ik verheug me op een aflevering van deze kookschrijfster met Kamagurka. Wat die aflevering ook wordt, het wordt wis en zeker smullen!

 • 1

  www.Rodehond.net op 13 augustus 2008 om 18:00 uur:

  Haha, dit doet denken aan een klassieke scene uit de kerstshow van Sjef van Oekel, geschreven door Wim T. Schippers. Daarin vindt dominee Bongers (van het jeugdpastoraat) ondermeer een perforator in zijn tomatensoep.

  Great minds think alike (zegt men wel eens)

Uw reactie

13 augustus 2008, aflevering 13

Kamagurka eet een bijzondere soep.
Embed code:

Kamagurka

De Vlaamse cartoonist, schilder, tv- en theatermaker Kamagurka (Luc Zeebroek, 1956) heeft een vrije opdracht om de absurditeit van het dagelijks leven vast te leggen. Zijn filmpjes gaan over de actualiteit, of juist niet. Kamagurka maakt onder meer de dagelijkse cartoon op de voorpagina van NRC Handelsblad, waarvoor hij al tientallen jaren werkt. Hij publiceert ook in tal van internationale bladen en kranten. In 2008 maakt hij in opdracht van een weldoener elke dag een schilderij. Hij treedt ook op in theaters in Nederland en BelgiŽ. Kamagurka is onder meer bekend geworden van zijn shows met Herr Seele en van de stripfiguur Cowboy Henk.

colofon nrc rocks

Camera:

Sarah Van Dale

Camera leader:

Roel Rekko

Ontwerp leader:

Luc Wermers

Productie:

Miriam Bos

Eindredactie:

Robert van de Roer